- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Zakladni info: ShutterStock - fotolia - dreamstime - bigstock

Mikrofotobanky - forum / Tvorba a prodej "nefotografie" /

vektory,fraktaly na SS

<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
tom
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:07

RoCe
pozor, sloucit pruhlednost (flatten transparency) musis na 100% vektory, jinak tam furt bude nejaka bitmapa

RoCe
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:48 - Změnil/a: RoCe

tom
To jsem před resubmitem udělal, přesně jak jsi mi radil .... ale nepomohlo ...

hamin
# Zasláno: 18 Úno 2010 12:26

Já jsem u jednoho vektoru použil transparency. Nepřeváděl jsem ji na 100% vektoru a normálně to prošlo. V jedné vrstvě kresba. Do druhé vrstvy jsem udělal modrou vlajku s průhledností a ve finále sloučil obě vrstvy do jedné....

viz.: http://www.shutterstock.com/pic-44986366.html

Chtěl bych se zároveň zeptat, zda pokaždé když posílám hotový vektor do MFB (DT,SS,FO) musí být všechny vrstvy sloučené do jedné, nebo může být vektor rozdělen ne více vrstev. Vždy raději vrstvy slučuji. Poslat vektor s nesloučenými vrstvami jsem zatím raději nezkoušel.

Vím ale, že mi jednou vrátili vektor z důvodu uzamčené vrstvy. Bylo tam: Please unlock layer and resubmit."

mafoto
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 14:55

Kolegové, prosím, kolik dostanu za prodanou eps ilustraci? U fotek mám nejčastěji 0,33 USD za stažení. Teď jsem cosi namaloval v AI, ale bez tabletu to jde ztuha, rozhodně bych tu samou částku jako za fotku nebral. Díky.

RoCe
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 15:41

SS má jednotnou cenovou politiku, takže za fotografie i vektory se platí stejně. Bohužel.

mafoto
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:02

A sakra :-( a to jsem si říkal, že se na vektorech dá vydělat víc:-(

tom
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:37

mafoto
RoCe
no tak zase muzes mit hafo stazeni, ne...

mafoto
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:42

no jedině tak

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

upload fotografie

» Uživatelské jméno  » Heslo 

reklama

PHOTON EUROPE zableskova technika