- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Zakladni info: ShutterStock - fotolia - dreamstime - bigstock

Mikrofotobanky - forum / Fotobanka iStockphoto /

Prodeje

<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
MilousPP
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 13:33

brebca
je to v celku jednoduche. Postup je rovnaky ako pri tvorbe odkazov na lightboxi pri fotkach zadavanych v editacnom mode do "Description".
Odkaz na lightbox a nahlady, cize to co davate do "Description" je potrebne skopírovať do okna "Biography" v "Edit Your Profile" v menu Tools. Zalozka "profile" sa vytvori automaticky.

tom
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 07:56

magda
dival jsem se na DeepMeta a tam neni zadna podpora tvorby linku na lightboxy... jenom jsou ty profily proste stazene offline, takze se to da rychleji editovat ale prace je vesmes uplne stejne jako pri prime editaci na IS... nebo mas nejakou placenou lepsi verzi DeepMeta?

magda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:18

tom
Výhoda je v tom, že tam okamžitě vidíš, jak bude odkaz na lightbox vypadat - na IS to musíš napsat do description, uložit, pak si fotku otevřít a pokud není něco v pořádku, tak znovu musíš editovat. V Deep meta to jde díky náhledu rychleji a když máš ten odkaz na lightbox v popisu fotky hotový, tak je možné to jednoduše překopírovat k ostatním fotkám. Samotné lightboxy dělám na IS, ale to je ze všeho to nejjednodušší. Jenom si podle klíčových slov najdu fotky a dám celou stránku do lightboxu, pokud se tam nějaká fotka nehodí nebo naopak chybí, tak ji přidám nebo odstraním.

tom
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:46 - Změnil/a: tom

magda
jasne, je to rychlejsi protoze to nedelas na webu... ale drbat se s tema linkama musis stejne... nejhorsi je udrzovat konzistenci
priklad:
vyrobis si lightbox a do nej nacpes 10 fotek... pro kazdou z tech fotek vyrobim do Description 9 linku na ty ostatni v lightboxu...ok, drbacka, ale ok

no a casem pridas do lightboxu dalsich 5 fotek - a jsi lidove receno v riti - musis aktualizovat description tech puvodnich 10 + uplne nove vyrobit odkazy pro tech novych 5

S tim DeepMeta jsem se blahove domnival, ze pujde rict "Vsem fotkam v Lightboxu XY aktualizuj v description linky tak, aby vsechny odkazovaly na ty ostatni"

magda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:50

tom
Když přidám do lightboxu další fotky, tak přece nemusím měnit description u těch původních. Ty odkazy na lightbox fungují pořád stejně, jenom v tom lightboxu, který se otevře, je víc fotek než bylo dřív.

MilousPP
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:41

Všimol som si, že niektorí máte urobené odkazy na Lightboxi vo svojom profile v záložke "Blog". Má to nejakú výhodu?

tom
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:49

magda
no ja jsem si to udelal jako ze linkuju primo na fotky a u kazde fotky ukazuju vsechny ostatni fotky v lightboxu... samozrejme tohle je mozny jen u malych LB, treba do 20-30 fotek

magda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:54

tom
Aha, tak tohle dělám jen výjimečně, vetšinou mám u fotky odkaz do celého lightboxu.

tom
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 10:07

magda
no jo, ty jsi zavedena firma... ne takovej looser :-)

hamin
# Zasláno: 6 Dub 2010 17:26

Nevíte někdo co je toto za stránku ? Tváří se jako přeprodej fotek z Dreamstime, ale nějak se mi to nezdá. Našel jsem tam svou ilustraci k prodeji... Když dám koupit, u jakékoliv velikosti, mělo by mě to odkázat hned na dreamstime ne ? Pakliže se jedná o přeprodej ??

http://www2.phototimes.ru/images--name--european-l andmarks--image--12643397.html

Haim
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:51

hamin
http://www.phototimes.ru/ - Partner Dreamstime v Rusku.
V Rusku existují obtíže při nákupech na internetu pro podniky.

Anonymní
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:50

Dobrý den, neporadí mi někdo jak je možné přeposlat výdělky z IS na PayPal. Nemohu to najít. Děkuji

Vladimir
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:51

Dobrý den, neporadí mi někdo jak je možné přeposlat výdělky z IS na PayPal. Nemohu to najít. Děkuji

magda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 10:16

Vladimir
Klikni na záložku Financials, tam vyber možnost Request payment of earnings, potom označ možnost Payment request a dole klikni na Create a Support ticket. Objeví se ti několik možností jak poslat platbu, jedna z nich je Paypal.

Vladimir
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 11:13

Moc děkuji!!

LuckaC
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 10:51

tohle do prodejů moc nepatří, ale nevíte někdo, jak je možné, že mám u dvou fotek, které byly schválené dnes ráno najednou 580 a 550 views, když tolik nemá ani ta nejprohlíženější fotka, co tam leží už delší dobu??
díky

Anonymní
# Zasláno: 5 Čec 2010 14:52

taky mi tam u dvou fotek vyskocilo pres 1200 views a cumel jsem na to jak puk :-D

tom
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:53

Anonymní
LuckaC
to je nejaka nova chyba na IS... IS vzdy prekvapi, jedna chyba za drouhou, jejich developery bych propustil na hodinu

http://www.istockphoto.com/forum_messages.php?thre adid=229461&page=2

Anonymní
# Zasláno: 14 Čec 2010 12:57

Co vaše prodeje, nějak mi to klesá a na SS mají schvalovači asi dovolenou a ten jeden co zůstal skoro všechno vyhazuje s tím že podobných už mají dost :(

LuckaC
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 13:07

Anonymní
u mě průměr. a na SS mi jednou vyhodí 90% a podruhé 90% schválí...

tom
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 13:12 - Změnil/a: tom

Anonymní
zcela naopak, roste...

SS je kapitola sama pro sebe, asi maji vsichni jejich editori permanentne kramy

mafoto
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 16:41

Kolegové, prosím, jak dlouho se čeká na peníze něž je ISpoukáže na paypal?
IS je mojí nejhorší mfb, takže si nepamatuji jak to bylo s výběrem posledně. Asi před deseti dny jsem dosáhl hranice 100 USD, požádal o vyplacení a od té doby jsem v pending, přitom mi to ukázalo link na tabulku a jestli to dobře čtu, tak vyplácejí peníze každý týden. Tak jestli jsem při té žádosti něco nezvrzl. Díky.

nojman
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:33

mafoto – klid, trvá to asi 14 dní.

mafoto
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2010 19:37

aha, díky.

Mist
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:20

mají tam rozvrh a jen jeden den týdně na odesílání peněz, tuším pondělí a úterý, jeden den MB, druhý den Paypal, řídím se tím a trvá to cca týden...

Anonymní
# Zasláno: 28 Čec 2010 07:05

Anonymní
LuckaC
Tom

No jo... 1200 views udelaji, ale aby se taky jednou utli tak, ze udelaji 1200 prodeju, to ne :-)

LuckaC
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:41

Anonymní

:-D to by se mi líbiloooooooo!!! :-D

Anonymní
# Zasláno: 27 Srp 2010 10:57

Tím že na SS tento měsíc většinu fotek vyhazovali, prodeje mám bídné, co vy :(

tom
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:31

Anonymní
u mne dobry, na pocet dlws dokonce rekord... taky mi ale vzali 36 novych, ktery se dost stahujou

LuckaC
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 07:35

bída, ale to bude tím, že na to nemám přes prázdniny čas :-) ale zase se prodaly 3 EL, takže si nestěžuju..
jinak těch pár, co jsem poslala, tak většinou vyhodili...

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

upload fotografie

» Uživatelské jméno  » Heslo 

reklama

PHOTON EUROPE zableskova technika