- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Zakladni info: ShutterStock - fotolia - dreamstime - bigstock

Mikrofotobanky - forum / Fotobanka iStockphoto /

Vektory na IS

<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
nojman
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 07:55

jj, z "not suitable as stock" dostávám psotník. A to se vždy jedná o témata, u kterých jsem přesvědčený o jejich použitelnosti a dobře se prodávají i na samotném iStocku. na dané klíčové slovo mi to najde třeba pouhých 70 ilustrací a stejně to nevezmou. Agrh. Z fotek mi vezmou každou, dámy prominou, kravinu, o kterých si většinou myslím, že to přece nemůžou přijmout. V praxi to vypadá tak že u fotek mám acceptance ratio 99 %, u ilustrací 50 %.

magda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 10:11

RoCe
Nevypadá to špatně, ale jak jsem už tady víckrát psala, na IS záleží, aby ty obrázky byly propracované i v detailech a to se z malých náhledů nepozná. Najdi si podobné ilustrace, klikni na zoom, podívej se, jak vypadají v přiblížení a porovnej to s těmi tvými. U té ženy by možná bylo ještě lepší,kdyby něco dělala. Když se podíváš jaké vektory chtějí a jaké ne, tak je vidět, že mají raději takové, kde se něco děje nebo které něco vyjadřují URL

nojman
Vážně? A to mě se zrovna ty tvoje nejnovější vektory moc líbí. Zajímavý styl, tohle já neumím. To máš obrázky kreslené na papír a pak převedené na vektor? Mě těď berou téměř všechny, když něco zamítnou, tak většinou proto, že je to až moc jednoduché nebo že to dohromady nějak neladí, ale když to předělám a pošlu znova, tak pak už je přijmou.

nojman
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 10:34

magda - ty moje poslední berou skoro všechny. Je to takový pokus, se kterým jsme začali před pár týdny. Je to jak říkáš – kresba tuží nebo tužkou a následně autotracem převedená + obarvení.

magda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 12:16

nojman
No proto :-) Nějak jsem tomu nechtěla věřit, že by ti jich 50% vyhodili :-) Jsou opravdu hodně zajímavé, je to úplně jiný styl než u jiných vektorů.

enso
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 15:15 - Změnil/a: enso

magda, nojman
Mrkněte sem URL, podle mě dost vysoká kvalita ilustrací a nápadů pro mfb.

Např. str.3, první obrázek vlevo nahoře...:)

pavelmidi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 16:23

já mám úspěšnost průchodem vectorů téměř 95 %, většinou když mi něco vrátí tak proto, že tam sedí nějaký idiot a napíše, že posílám hodně stejných ... a to se vlastně týká jen DR, na SS,FO,123RF a pár dalších berou všechno, jen pomatený IS dělá krky

Anonymní
# Zasláno: 13 Bře 2010 20:28

Prosím o radu, dnes jsem zkusila nahrát vektory na IS, jak mi oznámí, že mi první 3 schválili nebo ne, kde to najdu?

hogo
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 04:57

Pošlou Ti email.

RoCe
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:42

magda
Děkuji za posouzení. Zaměřil jsem se spíš na tu propracovanost než aby ta žena něco dělala - takže se např. dá skrýt vrstva plavky a případně i vrstva s opálením plavek a obrázek je pořád plnohodnotný. :-) ALe zkusím popřemýšlet o nějaké té jednodušší činnosti nebo zasazení ženy do nějakého konceptu.

hamin
# Zasláno: 15 Bře 2010 10:01

Hmm, je vidět, že jsi si s vektorem ženy pohrál do nejmenších detailů... :)

K tomu bych se chtěl jen optat, zda když zasílám vektor do mfb, musí mít ve finále všechny vrstvy sloučené, nebo mohu poslat vektor s rozdělenými vrstvami ?? Jak posíláte vektory ? Já vždy nakonec před uložením do *.eps ver. 8 všechny vrstvy sloučím do jedné a danou jednu vrstvu nechám odemčenou.

RoCe
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 10:21

hamin
Když to jde a má to přidanou hodnotu pro uživatele, tak posílám ve vrstvách. Slučoval jsem to dřív pro SS, ale jen občas a z důvodu velikosti souboru. Všude to berou, i když samozřejmě nevím jak IS (často ale na IS uvádí autoři rozdělení do vrstev, takže by to neměl být problém).

hamin
# Zasláno: 15 Bře 2010 11:43

Spíše mi šlo o SS, DT a FO. Na IS neuploaduju. takže je lepší raději nechat ilustraci ve více vrstvách ?

RoCe
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:13

pavelmidi
Hlásím se do klubu "nežádoucích" na IS! Dvě chybějící ilustrace co jsem tu ukazoval jsem ještě trochu upravil na základě rady od Magdy, aby byly trochu rozpracovanější, bohužel ani to nepomohlo a mám to zkusit opět za půl roku. :-( Odpověď IS byla tradiční: "We\'re sorry but this artwork is not what we are currently looking for in terms of composition, color usage, use of line and shape, concept, detail and/or file complexity." Kdyby alespoň jasně napsali co konkrétně jim vadí! Jen pro ilustraci jak vypadali sample files ve finální verzi:

tom
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:19

RoCe
jsou to hnupi

mafoto
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2010 13:51

Super, neprošel jsem :-(((( Prej technické problémy při přenosu :-((

RoCe
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:47

mafoto
Jo, to je mi povědomé. :-( Stalo se mi to v době, kdy byly výpadky jejich stránek, ale nepřesvědčíš je, že by to neměli počítat jako neplatný pokus, protože "je to tak nastaveno automaticky v systému a nemohou s tím nic dělat". Jak ženská, co dělá ofuky jen aby byla zajímavější (bez urážky, dámy).

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

upload fotografie

» Uživatelské jméno  » Heslo 

reklama

PHOTON EUROPE zableskova technika