| Autor |
Zpráva |
Veruska Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:55
Zaregistrovala jsem se tam,ale nechapu. Jmeno zaregistrovaneho ma souhlasit se jmenem uctu v bance,ale ja mam ucet v bance na me a na manzala,takze jmena jsou tam dve. To muze nejak vadit?
|
jk Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 12:42
Myslím že to nebude podstatný problém - pokud to kontroluje člověk, tak to asi projde, pokud ne, tak bude stačit napsat mail na podporu,
|
Veruska Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:46
A za jak dlouho po registraci se to da pouzit. Prej me prijde postou nejaky 6 ciselny kod,takze musim nejdriv pockat az dojde?
|
magda Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 18:22
Ten kód je jen kvůli tomu, abys pak mohla peníze které dostaneš přeposlat na svůj účet do banky. Pokud jde o příjem peněz z fotobank, tak můžeš Moneybookers účet používat hned po registraci.
|
Veruska Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 09:10
A za jak dlouho ten kod dorazi - psali tam neco za 2 -5 dnu. Kdy to doslo vam?
|
Olanga Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:33
V neděli jsem odeslala požadavek na poslání kodu a ve čtvrtek už jsem ho bez problémů měla. Dokonce mi po odeslání peněz do české banky přišla asi za deset minut SMS ,že jsou penízky na cestě :-)
|
Veruska Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 13:03
Diky.
|
Veruska Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 14:12
Tak ted jsem se koukala na DS a uz po treti mi zamitli vyplaceni sekem. Nechapu proc a jeste me od nich neprisla zadna odpoved. V mem profilu mam vse vyplaneno dobre,tak nevim.
Ted to zkusim pres ten Moneybookers i kdyz me jeste nedosel ten sesti ciselny kod. Zkusim to ale vyzadat a uvidim co to udela. Tim nic nezkazim,ne? A nebo musim pockat radeji na ten kod?
|
Veruska Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 14:16
Ted jsem to zkusila, zacvakla jsem si to policko plati s moneybooker,ale nikde se me to neptalo na jakou adresu e mail to maji poslat??Moje adresa na DS neni shodna s tou na MB? Kde se to ma menit? V profilu nic nemam?
|
LuckaC Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 19:34
Pls musí se na dreamstime taky vyplňovat formulář kvůli daním jako na SS nebo veeru?
Díky
|
tom Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 19:40
LuckaC
zatim ne
|
brebca Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:33
Veruska
Nie som si ista, ci na DS platba cez moneybookers funguje. Pred casom to bolo docasne zablokovane, pac boli problemy s monebookers zo strany DS, tak doporucali paypal. Ty nemas paypal? To je podla mna vyhodnejsie nez moneybookers, za prevod na konto nemusim platit ziadne poplatky ked je to nad ucity limit. V kazdom pripade napis na support co a ako.
Myslim, ze ked posielas platbu, a vyberies paypal, tak sa ma to vzapati pyta na aku adresu to chcem poslat a tam zadavam ten odlisny email nez mam u registracie.
|
tom Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:57 - Změnil/a: tom
Veruska
brebca
funguje, vyzkouseno... poplatek v CR je cca 40 Kc, takze pro mne je moneybookers idealni, nemusim se bat o kreditku (PayPal uz sice ucet misto kreditky myslim taky umi, ale zvyk je zelezna kosile)
|