| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Úno 2010 22:56
No já jen doufám, že je to příští týden přejde. Tento týden nemám v portfoliu žádný přírůstek a hlavně pak dumám, jestli ty fotky opravdu stojí za prd...
Lenka
|
tom Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 05:10
Anonymní
tak se pochlub
|
Pavel44 Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 17:13
Vypadá to, že se na SS cosi děje – jsem tam již 3 roky – schvalování bylo prakticky bez problémů, úspěšnost více než 90%. Až v minulých dnech byly zamítnuty celé várky fotek. Ze zamítnuté poslední desítky fotek – všechny pro „Focus--Your image is not in focus or focus is not located where we feel it works best.“ jsem jednu z nich vzal a poslal (bez jakékoliv úpravy) zpět s poznámkou –„přefoceno dle připomínek editora“, fotku byla odmítnuta z důvodů „Trademark--Contains potential trademark or copyright infringement--not editorial.“, poslal jsem ji tam bez úprav znovu a opět odmítnuta protože „Poor Lighting--Poor or uneven lighting, or shadows. White balance may be incorrect.“, poslal jsem ji znovu a zamítnuto „Keywords--Your keywords must directly relate to the image (relevancy). Please edit your keyword choices and resubmit.“, nahradil jsem tedy dvě slova jejich synonymem a poslal zpět, zamítnuto z důvodů “ Trademark--Contains potential trademark or copyright infringement--not editorial.“ :-), kruh se tedy uzavřel.
Vypadá to, že důvody odmítání nejsou v kvalitě fotek.
|
Fyle Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 17:23
Mají jich 10 mega, takže si myslim, že zákonně musí přistoupit ještě ke zpřísnění nebo limitům.
|
tom Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 17:37 - Změnil/a: tom
hmm, nevidim nejakej extra rozdil... pritelkyni vzali 95% vektoru a mne 13 z 21 fotek (zbytek penduje v resubmitu)... normalka
|
brebca Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 17:42
Pavel44
no nechcem rypat, ale moznoze to je opravdu zla fotka :-)) ja teda posielam zamietnute fotky na resubmit iba 1x, ked to odmietnu aj po druhy krat, tak sa zamyslim, ci to nejde opravit a ked nie, tak sa snazim to nafotit lepsie...
No a moznoze nevies, ale pokial sa pride na to, ze stale posielas zamietnute fotky dokola, mozes dostat warning a ked ich mas myslim 4, tak ti bloknu konto a myslim, ze musis zase poslat 10 slusnych fotiek na schvalenie ako na zaciatku. Co viem, tak par borcom sa to uz podarilo :-)
|
tom Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 17:49 - Změnil/a: tom
brebca
ja resubmituju max 2x... kdyz si myslim, ze je lepsi nez si mysli oni... jinak ne, ono chce byt trochu soudny a drzet kvalitu... za cca rok co fotim do MFB jsem si vyvinul smysl pro soudnost, rovnou nefotit blbe uplne blbosti a z pocatecnich 30% accept rates jsem dneska na 80% (na dreamstime)
|
itomast
|
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:13
mně tento týden taky spíš vyhodili, než přijali, ale chyba byla spíš u mě
|
fotokup Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:32
Zdravim, vubec nevim proc mi nevzali foto, kde je kamos u motorky jak se pripravuje na jizdu. MR byl pridany, na motorce vsechny napisy smazany a hodili mi TRADEMARK. Tak jsem zkusil motorku prebarvit a oddelat nad svetlem nasavaci diru a zase TRADEMARK. Tak jsem ji zkusil dat jako editorial a NOT EDITORIAL. Vubec netusim proc to neproslo. Fotka dobra kvalita. Kdyz koukam, tak tam podobny jsou. Nic se nedeje, jen bych rad vedel nejaky figl, jak s tim projit. (kategorie byla: People a Transportation)
|
tom Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:34 - Změnil/a: tom
fotokup
ukaz, jinak se asi tezko nekdo vyjadri...
|
fotokup Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:50
Moment.
|
fotokup Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:54
Nevim jak se davaji fotky na forum, tak to nejak zkusim. Ale original velkou mam doma, tak to udelam z tech malejch nahledu. Snad to pujde.

|
tom Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:59
fotokup
no je tam dost videt design te motorky... zkusil bych oriznout aby bylo videt jen jedno svetlo... taky je asi problem pomalovani te helmy
|
nojman Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 08:00
To je teď normální, že odmítají auta (a tedy asi i motorky) kvůli copyrightu. Mě na IS vyházeli všechny volkswageny :-)
|
fotokup Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 08:02
To jsem si taky myslel ze ta helma muze delat problemy. Tak to jeste casem zkusim a kdyz nic, tak pujde do kose.
|
tom Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 08:03 - Změnil/a: tom
nojman
mne TAXI skodovky... ale jen nektere, kde bylo videt treba svetlo... od oken nahoru je to ok :-)
|
fotokup Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 08:11
Tak to zkusim trochu oriznout a pohraju si s helmou. Diky za rady
|