- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Zakladni info: ShutterStock - fotolia - dreamstime - bigstock

Mikrofotobanky - forum / Fotobanka ShutterStock /

odmítají fotografie

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Bornholm
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 10:38

Mně těsně po Vánocích ze 60 fotek vzali cca 45, takže docela v pohodě.

brebca
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 17:26

To su zase vtipalci, odmietli mi collage z dovodu: Individual images only please.
Mate niekto podobnu skusenost, ze by mu odmietli podobnu collage napr. ako tato?
URL

IM_foto
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 18:59

Me vyhodili napoprve tohle ze stejneho duvodu....taky tomu moc nerozumim kdyz je tam takovych fotek bambilion....

brebca
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:07

IM_foto
no chystam sa to za nejaky cas tam poslat znova...pokial by mi to odmietli zo stejneho dovodu alebo dali warnung, tak sa ale do toho obujem a trocha si zakorespondujem s SS :-)

pavelmidi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:07

IM_foto
právě proto že je toho bambilion , namaluj to a pak uvidíš, já už moc nefotím, jednak nemám tolika času a druhak jsem v prostorové tísni takže nemám ani místo na focení, zato kreslit můžu do aleluja, a zatím mám všude 100% uspěšnost s vkládáním kreseb, ehm, tedy kromě Istoku kde mám eště 38 dní ban na schvalovací kresby (podruhé půl roku) prostě to co se všude jinde dobře prodává oni nechcou ale až tam prorazím s kresbou, pak se mají na co těšit ... :-)
Fotek mají vpysk začněte kreslit !!!

brebca
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:12

pavelmidi
no to by som najskor musela vediet :-) moja 4-rocna dcera kresli lepsie nez ja :-))))))))))

pavelmidi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:50

Brebca
tak tam dávej její kresby :-) ať má na hračky :-)

IM_foto
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 20:16

pavelmidi
Nezlob se na me ale tohle je fakt komicka rada :). Ja umim fotit, rekl bych vcelku obstojne... ne ze sem se naucil cvakat kvuli mfb :). Takze radit nam abychom radeji kreslili, je asi jako rikat automechanikovy at se na to vyprdne a de radeji delat chirurga...

Ale dik, vim, ze kresby jedou. Je treba se zamyslet jestli to neni dane malou konkurenci na mfb a jak dlouho to potrva...

shutterstock
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 09:34

pavelmidi ... dochází postupně k poklesum prodejů fotek to registrují všichni .. jediná záchrana je postupné zvyšování cen za jeden DWL ... momentálně i solidní kurz dolaru. takže u fotek je třeba zvyšovat kvalitu. fotografů přibývá a i když máte více fotek .. počet prodaných fotek neroste ba dokonce bych řekl meziročně i občas klesá. Takže kreslit a zlepšovat se v kreslení je jistý únik, ale focení bych nezatracoval

Anonymní
# Zasláno: 6 Led 2009 22:14

sid
prosím pane Side,o náhled na vaše portfolio!celkem mě zajimá jak jste dobrý,sem už tet natěšený,děkuju...rád bych se trochu poučil jak se to má dělat.

luxor333
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 18:48

vedeli by ste mi niekto povedat co rozumiete pod pojmom
Overuse--Overuse of noise reduction software. ???

pavelmidi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 19:15 - Změnil/a: pavelmidi

IM foto
Myslel jsem to s troškou nadsázky, ale je fakt, že s fotkama je více problémů než s kresbou, navíc já teď nemám čas ani prostor na focení a kreslení je zatím jakoby nahrážka za focení, ale ukazuje se , že je to nahrážka víc než dobrá.
Shutterstock, to tak vyznělo ? to jsem nechtěl, mne focení baví.

Bornholm
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 21:11

luxor333
nadměrné využití odšumování - asi má editor pocit, žes to moc odšuměl a fotka ztratila detaily

luxor333
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 21:19

hmmm, to sa mi moc nezda... rovanykm postupom aj urovnou odsumenia som upravoval dve podobne fotky uploadnute dva dni po sebe, prva presla, druha nie...

IM_foto
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 22:54

luxor333
vitej ve svete mfb.

Mayo Czayo
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 12:38

Ahoj,
mate niekto skusenosti s pridavanim skenovanych fotografii z negativu, dia, svitku 6x6? Rozsah 100 - 800 iso.

vospalej
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 16:08

jak dlouho vam ted schvaluji na SS?
ja nahral pres ftp 14.1. a zatim nic, dneska sem uploadnul dalsi davku po ftp a obrazky nevidim ani ve Waiting to be submitted :(

Anonymní
# Zasláno: 17 Led 2009 21:25

Ja delam jen vektory a ty mi schvaluji do 24 hodin. Posledni mi schvalili vcera. FTP ted nejak nefakci. Vzdycky, kdyz to nejede, tak to z FTP smaznu a tech max. 5 obrazku, tam nahraju pres HTTP formular, abych nemusel cekat, nez to zprovozni.

nojman
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 10:33

Mayo – na kinofilm zapomeň. Mně prošlo pár diáků 6x9 (ISO 100), ale i tak jsem musel kvůli zrnu dost zmenšovat rozlišení (scanováno na scaneru Heidelberg za půl milionu).

Mayo Czayo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 16:41

to nojman> ja myslim, ze to stejne skusim, mozno aspon zaujme tematicke spracovanie ;-) niekedy ani zrno ani sum nie je na skodu, ale v dnesnej dobe digitalu je vsetko uhladene a bez sumu, tak nech si to nazvecsuju s di gitalu a filmu co asi bude krajsie?;-)

magda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 07:00

Mayo Czayo
Máš pravdu, bohužel editoři v mikrofotobankách posuzují technickou kvalitu fotky právě podle šumu. Je to nesmysl, ale nic s tím neuděláme. Kdo chce prodávat, musí se jim přizpůsobit :-(

basti
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 08:36

Mayo Czayo
Viz. Magda - editoři na mfb jsou poněkud "unikum" a jejich hlavním (občas mám podezření že i jediným) měřítkem kvality je naprosto nulový šum. Zkusit to můžeš, když to oskenuješ na co největší rozlišení a pak to trošku přejedeš nějakým odšumem a zmenšíš tak by to mohlo fungovat. Na SS je to jedno, větší velikost ti žádnou výhodu nepřináší, takže to můžeš všecko zmenšovat na 4Mpix.
Je fakt že to s tím "šumem" zas tak strašné není, posílal jsem pár fotek ze "zašuměného Olympusu" a foto z E-410 na iso400 v pohodě prošlo - bez odšumu. Krom IS s artefaktama mi nikdy nic kvůli šumu nevyhodili a s nějakým odšumem se už tak od loňského března vůbec nenamáhám.

MayoCzayo
# Zasláno: 20 Led 2009 09:36

no ved uvidime, za pokus nic nedam, momentalne stejne vyberam a vyberam, no potom nastane druhe kolo vyberania;-) no a zacnem popisovat a upravovat;-) dlha je cesta alebo skor lost highway,
asi to sem nepatri, ale ake su vase skusenosti s keywords a programami na ich vkladanie, ja pouzivam A bridge a docela mi vyhovuje.
M.

mafoto
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 08:57

Prosím, kdo jste v posledních dnech posílal nové fotky! na SS. Jaká teď panuje nálada? Stále vyhazovací? Po delší době jsem jim včera poslal cca 20 snímků, tak jestli se mám těšit nebo jako posledně, kdy mi vyletělo všechno, raději ani ne.

IM_foto
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 09:35

mafoto
vcera mi schvalili fotky ktere i me prisly trochu technicky horsi, ale je to podle me ciste nahodny - podle toho jakej revizor te zrovna dostane :)

basti
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 09:44

mafoto
Hit and miss - posílal jsem 2x batch po 10ks a jedna 100% pročla, druhá 90% vyhazov. Důvody odmítnutí vesměs velmi žertovné, jako obvykle :D

mafoto
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:31

Díky. Takže loterie:-) No nic, aspoň je zábava:-)

mafoto
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:41

Čekáme, čekáme. Fotolia si z 26 nechala 3 kousky. To je dost brutální:-(

mafoto
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 07:24

No a SS si z 26 kousků vzala 5, neříkám že mi je to jedno:-)

luxor333
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 21:28

Tak toto ma dostalo, stastie ze lezim na posteli, keby som na stolicke padnem z nej :D Pridal som komplet abecedu vsteky pismenka v jednom obrazku graficky spracovane zaujimavo..... a oni mi to zamietli, lebo chybalo Q :D :D som normalne vybudchol od smiechu :D

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

upload fotografie

» Uživatelské jméno  » Heslo 

reklama

PHOTON EUROPE zableskova technika