- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Zakladni info: ShutterStock - fotolia - dreamstime - bigstock

Mikrofotobanky - forum / Srovnání mikrofotobank /

Rušení účtů - zkušenosti

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
magda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 09:16 - Změnil/a: magda

Veruska
Pokud byly na Panthermedii smazány před začátkem února, tak je stáhnou z partnerských fotobank také teď. Dělá se to automaticky, nemusíš o to žádat.

Veruska
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 13:18

Diky,smazala jsem je tam uz dost dlouho,tak uvidime..

Veruska
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 06:58

No unor se blizi pomalu ke konci a zadny zmeny...Uz o tom ,ze to smazou zacinam pochybovat.

magda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 07:42

Veruska
V pátek jsem si zase psala s Panthermedií, vůbec netušili, že ty fotky na Reflexstocku ještě pořád jsou. Nakonec jim tam v pátek večer poslali nový seznam fotek, které měly být během aktualizace smazány a prý do pondělka by to mělo být vyřízené. Pondělí je dnes, tak jsem zvědavá, jestli se něco stane. Z Panthermedie mi ale psali, že tentokrát si to už budou také hlídat, aby ty fotky z Reflexstocku odstranili.

magda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 17:00

Veruska
Asi tě nepotěším :-( Už mi napsali. Zkontrolovali to a zjistili, že se fotky nesmazaly. Pak si všimli, že ty moje fotky nejsou vůbec v seznamu snímků určených k smazání. Zřejmě kvůli té lhůtě 6 měsíců, která je ve smlouvě. Poslala jsem jim jejich e-mail z ledna, kde mi vysvětlovali, že se fotky smažou při nejbližší aktualizaci a po zbytek té doby budou pouze v archívu, pro případ, kdyby některý zákazník potřeboval konkrétní fotku do projektu, na kterém už dřív pracoval. Omluvili se mi a zdá se, že zkusí dohodnout smazání mých fotek. Bohužel nevím nic o tom, jestli se to bude týkat i fotek ostatních fotografů.

Veruska
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 17:28

No tak to si me vubec nepotesila,to jim budu muset asi napsat znova a nevim jak to sesmolim.Kazdopadne dekuju za informace.

magda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:02

Veruska
Nevím jak je to možné, ale v tom Reflexstocku nejsou schopni ty fotky najít, i když je u nich naše jméno. Včera měly být smazané a napsali mi z PantherMedie, ať se tam podívám a pokud ještě něco najdu, ať jim pošlu číslo fotky. Už jsem jich našla víc jak 100 :-( A co je zvláštní, tak i ty fotky, které včera opravdu smazali a už se u nich nedají najít ani podle klíčových slov a ani podle čísla, jsou ještě pořád na googlu. Už začínám přemýšlet o tom, že nakonec budu muset s tou exkluzivitou opravdu počkat až do července :-(

Veruska
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:28

Tak ted jsem taky neco napsala panthermedii,jsem zvedava co me odepisou.

magda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:03 - Změnil/a: magda

Veruska
Z dalšího mailu co mi právě přišel mám dojem, že ty fotky tam podle smlouvy asi opravdu mohou být v nabídce celých 6 měsíců po smazání v PantherMedii. Není v jejich možnostech dělat mězi pravidelnými aktualizacemi nějaké další, protože mají smlouvy s partnery a ty musí dodržovat. Moje fotky z Reflexstocku možná nakonec zmizí, ale bude to jen díky tomu, že společnost, která tuto službu zajišťuje udělá výjimku. Oni to asi příliš ovlivnit nemůžou. Chápu to, jen si myslím, žeby si měli na svých stránkách opravit a doplnit ty informace ohledně aktualizací, protože z toho co tam píšou jsem opravdu pochopila, že se fotky smažou při nejbližší aktualizaci a ne až po půl roce.

Veruska
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 21:13

No tak to si pockam..ale co je to moje vina..pouceni pro priste.Diky a dej vedet az ti to smazou.

Veruska
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:30

Porad nic,psala jsem tam a dosla me nejaka automaticka odpoved,takze nic...Mam dojem ze si jeste pockame..

Veruska
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 20:17

Dnes prisel tento mejl:
thanks for your email. We have received your cancellation and are removing the files from our site and the partner sites according to the author licence agreement. We are sending our the removal lists
every 3 months. The partners will then delete the files once they receive our quarterly removal list.
Vzdyt ja o to mazani zadala uz nekdy v prosinci..To asi necetli??

magda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 20:29

Veruska
Tohle ti vážně napsali? Přesně tak mi to tvrdili také, že ty fotky zmizí při nejbližší aktualizaci, ale nakonec se tak nestalo. Z Reflexstocku nakonec už část smazali, ale ještě pořád jich tam dost zůstalo a jsou také v dalších partnerských fotobankách. Když zjistili, že fotky tam zůstaly, tak pak mi napsali, že ve smlouvě se píšu půl roku, tak to bude opravdu půl roku.

shutterstock
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 07:37

Mám jeden problém s dreamstime mám nějaké věci v katekorii NUDE ... holky v plafkách ... a tím pátem jsou schovány pod adult filtrem a nikdo si je neprohlíží ... jak fotky smazat a nahrát znovu ??? když dám disable tak se nesmažou :-(

magda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 13:13

Právě mi přišel mail z PantherMedie, prý zrovna udělali další uktualizaci a tentokrát by už měly být moje fotky z partnerských fotobank opravdu odstraněny. Doufám, že to nebude aprílový žertík :-) Některé mé fotky v Reflexstocku totiž ještě pořád dokážu najít, ale prý je nutné počkat do zítřka.

Veruska1969
# Zasláno: 2 Dub 2009 07:00

Ja myslim,ze to bude ok,vcera jsem zadala do googlu tvoje a moje jmeno +reflesxstock a naslo me to pouze jednu tvoji a jednu moji fotku....ale je fakt,ze me zadnej mejl nedosel.....:-(((

magda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 07:22

Veruska1969
Já jsem si s nimi docela hodně psala a pořád jsem se ptala co se s tím dá dělat :-) Tak mi jen odpověděli na moji otázku. Fotky už jsou pryč, jediný problém je teď Google, který některé z nich pořád zobrazuje. Já jsem jich našla víc, když je ale zkusím vyhledat v Reflexstocku podle čísla nebo klíčových slov, tak už tam nejsou. Je zvláštní, že je mezi nimi i fotka, kterou na Reflexstocku smazali už při minulé aktualizaci v únoru a na Googlu se pořád objevuje. Nevím co s tím. Už jsem psala na iStock, uvidím, jestli jim to bude vadit nebo ne. Snažila jsem se to vysvětlit, ale nevím, jestli tam budou mít chuť si tyhle věci ověřovat anebo jestli mi exkluzivitu kvůli fotkám na Googlu zamítnou.

nojman
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 08:09

Magda – googlem se netrap, ten má data uloženy v keši a po čase zmizí (odkaz přes google patrně nebude fungovat)

Veruska1969
# Zasláno: 2 Dub 2009 09:26

Jak to tam na reflexstocku vyhledavas? Zadas cislo to vyhledavaciho policka - tam kde je napsanao keywords or image??
Me to podle cisla nenajde.Jak to mam jeste vyzkouset abych se predsvedcila,ze to tam opravdu neni?

Veruska1969
# Zasláno: 2 Dub 2009 09:41

Odkaz pres google funguje :-(( Kdovi jestli to mam risknout,oni ti sice exlusivitu daj,ale kdyz pak budu zadat o vyplaceni tak to zamitnou,uz se me to jednou stalo...A kdovi jestli me tu exlusivitu daj,protoze uz jsem tam jednou exlusivne byla a pak jsem to rusila (ja blbec)

magda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 10:09

Veruska1969
Fotky tam nejsou. Odkazy na Googlu jsou funkční, fotka se objeví i s popisem a klíčovými slovy, ale když si to číslo fotky nebo některé klíčové slovo zadám do vyhledávání, tak už ji nenajde. Přitom ještě včera večer jsem některé z nich podle čísel našla. Dělám to stejně jako ty - do toho políčka keywords or image. Schválně si tam zkus dát číslo nějaké jiné fotky (ne tvoji) z Reflexstocku, uvidíš, že ji podle čísla najdeš.

Veruska
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 10:23

Mas pravdu,je to tak,myslis teda ze uz muzeme o tu exlusivitu pozadat a nebo je lepsi pockat az to nenajde ani ten google..?

magda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 10:33

Veruska
Vzhledem k tomu, že jedna z těch fotek byla smazána v únoru a Google ji pořád zobrazuje, tak já to zkusím už teď. Kdo ví, jak dlouho to potrvá, než všechny z vyhledávače úplně zmizí. Přitom změny provedené v ostatních fotobankách se projeví okamžitě. Když si deaktivuji portfolio na SS, tak mi je Google hned přestane zobrazovat. Odkaz na fotku tam sice zůstane, ale když na něj kliknu, tak se objeví jen informace, že fotka neexistuje. Nevím, proč to s Reflexstockem také tak nejde. Já jsem na IS už napsala, teď čekám, jestli jim bude stačit mé vysvětlení nebo jestli budu muset počkat, až se fotky přestanou zobrazovat.

nojman
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:14

On Google může mít v keši celou stránku, resp fotka na fotobance stále existuje, pouze má parametr disabled a přes google ji lze dohledat, ale rozhodně nepůjde koupit. Takhle jsem si jednou přes gůgl našel notebook, který už nebyl v nabídce.

magda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:18

nojman
Aha, díky za vysvětlení. Doufám, že na IS tohle také vědí :-) Jsem zvědavá co mi k tomu napíšou.

magda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 08:56

Veruska
Psala jsem to už v diskuzi IS, objevila se další fotobanka, kde jsou naše fotky z PantherMedie. Tvoje jsem tam našla taky URL a stejně jako u mých fotek je zde Date Added: Friday 26 December, 2008 Naše fotky se v této fotobance objevily v době, kdy už byly z PantherMedie smazané :-(

Veruska
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:38

A jak to budeme resit???

magda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:47

Veruska
Asi nakonec budeme muset počkat toho půl roku, pak už podle smlouvy nemají právo ty fotky kdekoliv prodávat. Pravděpodobně jsme naše fotky smazaly v období mezi aktualizací databáze v Panthermedii a datem přijetí aktualizace v této fotobance. Ty partnerské fotobanky mají zhruba 14 dní na to, aby aktualizaci přijaly a zpracovaly. Pravdděpodobně proto se tam naše fotky objevily v době, když už v Panthermedii nebyly. Jen nechápu, proč stejně jednoduše nezmizely, když už od té doby proběhly další 2 aktualizace :-(

Veruska
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:50

Budes jim tam jeste psat? Vzdyt uz je to unavny a nechutny,proste zklamani...kdyz jsem mazala foto na Fotolii,tak jsem tam zavolala a bylo to okamzite pryc,tohle jednani me uz dost rozciluje...

magda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:13

Veruska
Už jsem psala,čekám kdy odpoví. Taky mě to štve. Kdyby mi napsali rovnou, že to dřív než za půl roku nepůjde, tak by to bylo lepší. Takhle pořád slibují, že to už bude, nebo že to už dokonce je, a pak zjistím, že to není pravda :-(

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

upload fotografie

» Uživatelské jméno  » Heslo 

reklama

PHOTON EUROPE zableskova technika