- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Zakladni info: ShutterStock - fotolia - dreamstime - bigstock

Mikrofotobanky - forum / Srovnání mikrofotobank /

Rušení účtů - zkušenosti

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
brebca
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 15:34

magda
len tak mimochodom, nechapem, co je spatne na tom travit cas u pocitace :-)))))

magda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 15:40

brebca
nebaví mě to :-)))))

Veruska1969
# Zasláno: 16 Pro 2008 16:33

Dnes me od Panthermedia prislo toto:
thank you for your request. Your message was taken into our ticket system,
our team will take care of your request as soon as possible.

You will find the ticket number in the subject of this e-mail, please always use this number
in the subject field of your emails for the same request to us - or simply answer our emails by re-sending.

For any queries please contact us at the support area in your PantherMedia account.

Your PantherMedia Team
Nevim co tam pisou,ale fotky jsem tam smazala vsechny.
Zadala jsem taky moje jmeno do googlu a fotky me nikde nezobrazujou.Teda ne tam kde napriklad to naslo tvoje jmeno.Tak to bude asi ok.

Evilin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 16:43

Pokud tomu emailu dobře rozumím, tak to je jen upozorňující email, že tvůj dotaz byl zařazen do databáze, a budou se co nejdříve snažit odpovědět nebo vyřešit tvůj problém. A že jsi dostala číslo a pokud budeš chtít jim něco napsat tak vždy pod tímto číslem, pro jednoduché vyhledání, atd. Takže tvůj problém zatím asi vyřešen nebyl.

Veruska1969
# Zasláno: 16 Pro 2008 16:49

No konto asi smazano jeste nebylo ale fotky jsem smazala ja osobne.

magda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 18:38

Právě jsem smazala portfolio na DT. Trvalo mi to 2 dny a ještě mi tam zůstala jedna fotka, kterou budu moct smazat asi až 18.12. Mají tam ale nějaké nesrovnalosti v číslech. Na 0 jsem se totiž dostala ještě dřív, než jsem měla ty fotky smazané a teď mi to píše, že počet fotek v mém portfoliu je -6. To je docela legrační, bohužel další změny už tak legrační nejsou. Chtěla jsem si po smazání fotek poslat poslední platbu, stejně jsem to udělala ve všech ostatních fotobankách. Earnings balance mám v tuto chvíli $499.81 když chci ale zažádat o platbu, tak se najednou dozvím tohle: No earnings found. a nikde není žádná možnost jak ty peníze poslat. Vůbec nevím, co si o tom myslet :-(

brebca
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 19:01 - Změnil/a: brebca

magda
napis na support, ja tam mam tiez nejaku nezrovnalost v cislach, ukazujeme mi to ca o 2k dolarov viac nez som zarobila, ale inak platby mi sedia...

asi si si mala poslat skor platbu a az potom zmazat posledne fotky...

magda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 19:04 - Změnil/a: magda

Tak nakonec se to povedlo, zkusila jsem to ještě jednou a snad to tentokrát dopadlo dobře. Earning balance je už pouze 0,81, těch 499$ mi snad příjde.

Veruska1969
# Zasláno: 16 Pro 2008 19:28

Ted me prisel mail od Panthermedia,pomuzete me to nejak prelozit:
Dear Mrs. Viera Vodrazkova,

we have received your notice of termination and have herewith confirmed it. According to our Author Licence Agreement and our
Terms & Conditions, it will be effective on 30.06.2009.

However, you still have a limited access to your personal area until then. Your account status on www.panthermedia.net has been
changed. It will take time, depending on the term of notice, to be able to remove all the images from the worldwide distribution
partner network. Though you can still peruse your sales synopsis and look up possible image sales in this time and have them
disbursed. Should you have money on your account, please apply for payment. Your account will be completely deleted
immediately after the period of notice has expired.

We thank you for your participation and wish you good luck for the future.

magda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 19:45

Oni ti už odepsali? Vždyť jsi jim psala až dnes, nebo ne? Já jsem posílala svůj dotaz včera a zatím žádná odpověď :-( Píšou ti, že jestli tam máš nějaké peníze, tak máš zažádat o platbu a tvůj účet ti zruší až po odeslání peněz. Jo, a taky píšou, že to bude chvíli trvat, než ostraní tvé fotky z dalších fotobank.

Veruska1969
# Zasláno: 16 Pro 2008 20:11

Jo ja jim psala dnes.Takze se ozvali rychle.Ted jsem domazala vsechny fotky ze SS,jeste zemam 3 pc a dve deti:-))
Penize na Panthrmedia nema zadny.Na SS pouze 55 dolacu.
Diky moc za prelozeni.

Veruska1969
# Zasláno: 16 Pro 2008 21:10

A tohle me prislo pred chvilkou ze SS:Pokud me zase nejaka dobra duse prelozi asi tak o co se jedna. Jsou dve moznosti jak se zbavit konta - to je jediny co jsem z toho pochopila.

We regret that you have chosen to terminate your Submit account but we will do
our best to make this transition as smooth as possible for you. Remember that
you are always welcome to return.

As a user with an active portfolio of images, you have two options:

1) This is our recommended option – Log in to Submit. Shutterstock.com, go to
the “Your Account” section under Tools and Resources in the lower right-hand
corner, and opt out of all sales types. This ensures that you will be sent
your earnings payment during the next payout cycle as long as you have reached
the minimum payout level. Note that your referral earnings will continue to
accumulate, even though your own images are no longer available to our
subscribers. By opting out of all sales types rather than removing your
images, you will not need to re-upload the images if you decide to return to
Shutterstock at a later time; you can simply reactivate your images by opting
back in.

2) The second option is to have your account disabled. Per our Terms of
Service, this option does not allow you to collect any future referral
earnings or any outstanding earnings of any kind, even if you have earned
enough for a payment. Disabling your account also bars you from participating
in our forums. If this is your preference, let us know via email and we will
disable your account immediately. Should you wish to return to Shutterstock
in the future, we may at that time be able to reactivate any images that still
reside on our servers, but we cannot make any guarantees..

We hope you have enjoyed your time at Shutterstock.

Best Regards,

magda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 21:40

Veruska1969
Píšou tam, že stačí označit všechny možnosti prodeje na opt out. Účet ti zůstane a pokud máš dost peněz na to, aby ti poslali platbu, tak ji pošlou, až budou posílat platby příští měsíc.Pokud máš nějaké fotografy, které jsi doporučila, tak se ti budou dál připočitávat peníze za jejich prodeje, i když ty sama už nebudeš na SS prodávat.
Pokud by jsi chtěla úplně zrušit účet, tak jim napiš a oni to udělají.

Tohle je jen hodně stručný překlad, vybírala jsem jen to, co tě nejvíc zajímá. Píšou tam ještě, že se můžeš kdykoliv vrátit a tak podobně...

Veruska1969
# Zasláno: 17 Pro 2008 07:07

Diky Magdo,samozrejme jsem mela na mysli pouze to nejdulezitejsi a to co by mohlo zajimat i ostatni. Ja nevim jak to budes resit ty,ale ja pro jistotu zrusim i ucet.

Veruska1969
# Zasláno: 17 Pro 2008 07:16

Takze: Fotolia je vyresena behem nekolika hodin jsem mela zruseny ucet.Odpoved z jejich strany byla opravdu rychla.Neni na co se stezovat.
Shutterstock povazuju taky za vyreseny - odpoved byla rychla a myslim dostacujici i z jejich strany.Tim jsem si mohla odpustit mazani fotek jednu po jedne...
Panthermedia - fotky se mazali velmi jednoduse a rychle.Portfolio je prazdne a to doufam by mohlo stacit.Nerozumin tomu co napsali: we have received your notice of termination and have herewith confirmed it. According to our Author Licence Agreement and our
Terms & Conditions, it will be effective on 30.06.2009.
Ale snad bude vse ok. Nastesti v zadnych jinych FB jsem nic nemela,tudiz o praci min.

Veruska1969
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:11

Jo taky jsem nasla jednu moji fotku v reflexstock - patri Panthermedii,tak budu muset cekat az to stahou ze vsech tech webu...doufam,ze to nebude dlouho trvat.

brebca
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:30

Veruska1969
no moc dlho nie, max. do 30.06.2009 ako pisali v tom maili

Veruska1969
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:40

Diky Brebco - to je opravdu potesujici zprava:-((
Nevadi hlavne,ze to udelaj.Magdo,ty uz si pozadala u Panthermedia o zruseni?
Jsem rada,ze jsem zrusila ty konta.Proste me staci jedno.Zkomlikovala jsem si trochu zivot,ale to se hold neda nic delat.A to jsem mela foto pouze ve 3 FB....jeste stesti.

magda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:53

Veruska1969
Na stránkách Panthermedii píšou "Systems are updated every 1-3 months.", takže já si myslím, že to potrvá maximálně do března. To je sice o 3 měsíce míň, ale pro mě je i tato doba hodně velký problém :-( Také jsem našla své fotky v Reflexstocku. Dotaz do Panthermedie jsem posílala v pondělí ráno, ale zatím nepřišla žádná odpověď. Ty jsi jim psala e-mail nebo jsi využila možnost poslat dotaz přímo z jejich stránek?

Veruska1969
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:00

Ja jsem posilala zpravu z jejich stranek.Contact page.
Koukala jsem v googlu,ze ty mas fotky ve spouste mb.Drzim ti palce aby ti to staahli co nejdriv.No uvidime jak dlouho jim to potrva..

magda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:05

Veruska1969
Také jsem použila contact page. Napsala jsem jim teď pro jistotu ještě jednou. Ty fotobanky co najde google jsou většinou nějaké partnerské fotobanky Fotolie a moje fotky už tam nejsou - když kliknu na odkaz, tak se objeví prázdná stránka s oznámením, že portfolio neexistuje nebo něco podobného. Jedině v Reflexstocku se mé fotky ještě zobrazují. Nic dalšího jsem už nenašla, i když není vyloučeno, že se ještě někde něco objeví.

Veruska1969
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:24

Mas pravdu,jedina co ti zobrazuje foto je ten Reflexstock.Tak doufejme,ze to brzo zaktualizujou.
Me tam jednu fotku nachazi taky. Nevis jak to funguje?Vsechny fotky co byli na Panthermedii jsou i na tom Reflexstocku a nebo pouze nejake?Me tam zobrazuje pouze jedinou.

magda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:41

Veruska1969
Všechny fotky tam nebudou. Píšou k tomu tohle:

Please note: all of the images in our stock agency that have a minimum resolution of A4-size, activiated merchandising licence and a recommendation or an editorial tip are automatically delivered to our distribution partners and other sales partners

Jedná se jen o fotky, které mají hodnocení recommendation nebo editorial tip, minimální rozlišení A4 a aktivované merchandising licence. Škoda, že tahle informace nebyla na nějakém lépe nalezitelném místě. Kdybych to věděla dřív, tak bych tam u svých fotek zrušila ty zvláštní licence a tím bych je s předstihem vyřadila z nabídky v ostatních fotobankách. Mají tam i seznam těch fotobank - je jich asi 70! Nevím, jestli se tam ty vybrané fotky z Panthermedie zařazují všechny automaticky nebo jestli si i oni sami vybírají, které se jim hodí. Nemám odvahu těch 70 fotobank teď prohledávat. Kdoví, kolik svých fotek bych tam ještě našla :-(

Veruska1969
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:47

Ja jsem nikde nenasla seznam tech fotobank.Muzes hodit link?
Chci bejt jista nez pozadam o exl.na DS.Protoze oni ti ji sice po nekolika dnech daji,ale kdyz pak pozadas o vyplatu a mas jeste nekde jinde fotky tak ti neposlou penize.Ja zezacatku myslela,ze to kontrolujou oni nez ti tu exl.schvali.Ale neee.
Nevim jak je to na IS.Na DS se me to poprve stalo.

magda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:03

Na IS to kontrolují už při podání žádosti o exkluzivitu.
Tady je ten seznam URL

Pokud by ti to nešlo otevřít, tak po přihlášení nebo z hlavní stránky se tam dostaneš takhle:
Information - Photographers - To photocommunity - Information - Stock agency - International distirbutior network

Právě jsem zjistila, že ty fotky v těch ostatních fotobankách jsou opravdu aktivní - přišel mi z Panthermedie e-mail s oznámením o prodeji.

Veruska1969
# Zasláno: 17 Pro 2008 13:07

No nazdar...zacinam pochybovat jestli se to nekdy vubec podari.

magda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 15:36

Veruska1969
Nejpozději za 3 měsíce to půjde. Nadšená tím ale nejsem, protože už jsem musela čekat půl roku kvůli podmínkám na Dreamstime. Dnes dopoledne jsem mohla na DT konečně smazat poslední fotku a rozhodla jsem se tu žádost o exkluzivitu na IS poslat. Chtěla jsem zjistit, co všechno najdou a co všechno budu muset ještě řešit. Už mi přišla odpověď, jediné fotky, které našli jsou ty z Reflexstock. Až je smažu, tak jim mám napsat a oni mi znovu umožní poslat žádost. Teď jen vědět, jak mám ty fotky smazat, když jsem je tam neposlala... Z Panthermedie mi ještě žádná odpověď nepřišla :-(

Veruska1969
# Zasláno: 17 Pro 2008 18:41

No ja si myslim,ze te Panthermedia nechce jen tak opustit,ty si tam mela prodeje,ja ani jeden,takze na me ztratovi nebudou.Asi proto me tak rychle odbyli :-)

magda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 19:15

Ale já jsem si tam ty fotky všechny smazala, už u nich nemám žádnou. Z těch co se prodají v partnerské fotobance mají asi jen nějaká procenta, takže na mě asi moc vydělat nemůžou. Těch fotek jsem tam moc neměla. Spíš si dělám naději, že se to možná snaží zjistit, co se s tím dá dělat a až pak mi napíšou, až v tom budou mít jasno. Doufám a čekám :-(

magda
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 10:46 - Změnil/a: magda

Pořád se nemůžu dočkat odpovědi z Panthermedie, tak jsem si nakonec znovu aktivovala fotky na SS. Tam ta deaktivace proběhla velmi rychle, takže až se to vyřeší, zase jen zakliknu opt out a budu moct žádat o exkluzivitu na IS. Už se ale připravuji na to, že to může trvat další 3 měsíce :-(

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

upload fotografie

» Uživatelské jméno  » Heslo 

reklama

PHOTON EUROPE zableskova technika