| Autor |
Zpráva |
basti Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 07:57
Jste tam někdo? Já kdysi založil účet na Veeru, ale po po pár uploadech jsem to odpískal. Naštěstí mám nachystaných asi 250 fotek co jsem lil na DepositPhotos, takže to tam jen přesypu. Nabízí od $0.35 do $1,4 za upload v závislosti na počtu přijatých fotek do konce června a záleží taky na velikosti současného portfolia.
|
brebca Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:56
basti
si sa dal na nahananie dusi a prachov za referal? :-)))) Ja tam nie som a ani nebudem, ale mam taky pocit, ze som niekde citala, ze to uz pomaly krachuje, ale nie?
|
Fyle Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 16:20
Právě jsem tam začal sypat fotky :-)
|
enso Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 16:32
basti:
Kdysi jsme se o tom bavili. Getty koupil Corbis, šlo to do pr....
Dále to pokračovalo Veer - tvrdils, že to zkusíš, opět v pr....
Mám dojem, že mimo IS všechno co vlastní Getty nefunguje a nebude fungovat. Trh je rozebraný a jestliže kvalitně nefungují např. již zavedené 123rf, BS atd. tak pro nové tu už vůbec není místo i kdyby to bylo pod Gettym. Takhle za chvíli dojede i Depositphotos.
|
Fyle Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 18:03
No, to jo, ale 1,5 dolaru je 1,5dolaru. Můžu tam narvat 3000 kousků. Kdyby mi vzali půlku, furt 1100 (než se dohrabu na množství za 1,5) bude za dolar a půl, což docela hezký a určitě mi to splatí bandwidth a ještě mi zůstane něco v kapse:-) Takže asi tak...
|
Fyle Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 18:22
Tak omyl... Upload je jen 100 týdně, takže tam do konce června narvu jen max 800 fotek, z toho nevim, jaká bude úmrtnost, ale uvidíme, jdu do toho :-)
|
enso Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 18:28 - Změnil/a: enso
Fyle:
Jistě, máš pravdu, ale potom mazání těch 3000 fotek...:)
Mfb, která je na trhu cca rok a půl a najednou nabízí provizi za upload neexkluzivních fotek proto, že...
a/ zřejmě nemá nikoho, kdo by uploadoval
b/ nikdo nemá zájem, protože se neprodává
je věc poněkud smutná.
Možná ale, že už příští týden udělá změnu (jako na DP taky původně "pro všechny") ale pochybuji, že stihneš těch 3000 kousků do příštího týdne.
Napiš potom, kolik si na té akci vydělal....:)
Změna: Předešels mě....
|
Fyle Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:22
:)
|
basti Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 06:40
brebca
Ne, vidíš snad nějaký referal link? :D Původně mi přišel mejl, že je to jen pro už registrované uživatele, ale zdá se že to platí i pro nové.
enso
Uvidíme, Veer sice vcelku zmizel z dohledu, ale není to úplně klasický micro a viděl jsem tam pár kolekcí jaký bys nikde na micro nenašel. Samozřejmě taky ne za micro ceny :D Já to beru tak, že naprat tam IPTC popsaný fotky mi moc času nezabere, řekněme maximálně dva dny pro mých 200 fotek co mám skladem. I když to bude blbých $0,35 a řekněme 25% vyhodí, tak shrábnu $50 - není to moc, ale dobrej bonus. Jinač ne Veeru jsou prodeje, ale reference jsou rozporuplné, asi jak kdo. Popravdě kdyby nedávali prachy za upload tak na ně dlabu. Ale koukal jsem na views u současných 14 fotek (upřimně se divím že je někdo vůbec našel) a mám u nich víc views než na DT nebo IS za podstatně delší dobu, takže zas tak mizerný traffic tam určitě není.
|
brebca Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 07:12
Tak som sa tam zo srandy zaregistrovala a poslala 10 fotografii na uvodny test a hned mam problem. Musim priznat, ze je to 1. fotobanka, kde sa nemozem zorientovat...vobec nevidim tych 10 pending fotiek, hodilo ma to na uvodny screen rovno do nemciny (podla krajiny pobytu), anglictinu zrejme prenastavit nikde nejde (aspon som to nenasla), nevidim nikde svoje prazdne portfolio...
|
tom Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 07:40
brebca
taky jsem se zaregistroval... musis do Workspace... tam jsou v Pending
|
brebca Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 07:49
tom
no po milion pokusoch som to nasla, ale tak debilne naprogramovanu fotobanku som uz dlho nevidela. Ono mi to skace medzi anglictinou a nemcinou stale, nikde nemozem nastavit 1 jazyk a niektore veci ako workspace a dashboard nie su v nemcine vobec pristupne...
|
vlastas Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 11:51
take jsem se tam zaregistroval, ale zadne problemy jsem nemel ani s orientaci na strankach. chvili jsem tapal hledal ale nakonec vse probehlo v poradku, od vcera jsem v pending. to me treba prisel naprosto nelogicky a postaveny na hlavu stockexpert, ten jsem nemel rad, ani mi nevadi ze sel do kytek i kdyz je pravda ze odesel zrovna ve chvili kdy se mi to tam trochu rozjizdelo. jsem zvedavej na veer, me se prave docela zamlouva.
|
ahas Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 05:30 - Změnil/a: ahas
taky jsem se zaregistroval, test 10 z 10.
Vsimli jste si ze za tyden muzete uploadovat jen 100 fotek? A ze akce (presneji receno upload) trva do konce cervna?
|
tom Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 06:53
ahas
taky mne dnes prijali 10/10
|
brebca Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 08:33
tak prijali aj mne vsetky (este aby nie) a zrovna na veer vyplnujem ten formular W-8BEN a zasekla som sa na policke za podpisom 'capacity in which acting'... Co ste tam napisali?
|
ahas Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 08:34
"Self"
|
brebca Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 08:36
ahas
diky...vycital si to niekde na fore alebo je to bezna prax... tipovala som tiez sef alebo svoje meno, ale nebola som si ista
|
ahas Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 08:42
jednak jsem to cetl na forech, a za druhe - kdyz zmacknes "Capacity in which acting" hned mas napoved':
For individuals this should be Self. Other examples include:
Company Officer:
CEO / President
CFO
Treasurer
Other Company Officer
Company Director
Partner (business partner, not for personal relationships)
|
brebca Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 08:44
ahas
dekuji...to som samozrejme skusala, ale skocilo mi to na zaciatok toho formularu, na druhy pokus to uz slo...
|
brebca Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 08:47
Tak teraz skusam posielat dalsie fotky a zasekla som sa na keywordingu....jednak mi to automaticky preklada do nemciny (ide ma porazit) a druhak je naozaj nutne specifikovat slova ako na IS, ci white znamena biela farba alebo rasa???? Keby som to vedela predtym, tak si usetrim tu pracu....
|
vlastas Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:06 - Změnil/a: vlastas
tak jsem taky approved 10/10. jak jsem prve psal, ze vse je jasne a v pohode, tak ted uz se ztarcim ve vsem.
za prve: kde je k vyplneni ten formular W-8BEN nemuzu ho nikde najit.
na druhou stranu za druhe: co to je Purchase Order Accounts: predpokladam ze to me vubec nemusi zajimat
za treti: mame vsichni prachy za upload? pokud ano, je treba to nekde aktivovat?
a za ctvrte: absolutne se nevyznam v kategoriich. uploaduju z 95% vektory a kam se mi nacpou? nevidim nikde zadnou volbu. kdyz dam illustration a neco vyhledat podle keyword zobrazi se spousta ilustraci, ktere vesmes nejsou vector, spise jde o umeni, prodavaji se jen jako raster v ruznych velikostech a pak je u kraje prouzek ornaceny jako microstock a tam jsou vectory. navic jsou tam jeste jiste kolekce # Alloy # Digital Vision # fStop # image100..... u kterych netusim jak funguji.
moc se omlouvam za takove dotazy. anglicky sice trochu umim, ale ne zas tak dobre, tohle lustit by mi tvalo dost dlouho.
|
tom Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 09:51
vlastas
1) Formular se vyplnuje pri Sign Up... jakmile te schvali
3) taky nevim, kde jsou prachy za upload... mam 10 approved a pritom $0
4) nevim co mate za problem... po mne to zadny kategorie nechtelo, pouze jsem vyplnil MR... stejne jako na 123, uplna pohodicka
|
tom Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 16:09
aha, tak bod 3) je jasnej
nahrnte tam do 30.6. co nejvic fotek a cim vic vam jich schvali tim vic za fotku... zverejni to az na konci srpna a vyplti v zari
vice
http://www.veer.com/ideas/dashforcash/
|
vlastas Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 17:33
díky
na formular jsem uz natrefil, to je v pohode, s prachama za upload uz je mi to taky jasny, zbyva jen bod 4) tam mi to stale neni jasne, fotky nemam, uploaduju jen vektory. po me to taktez zadne kategorie nechce a tomu rave nerozumim. nahraju vektor, MR ani PR me s mejma kresbama nezajima, z pending to skoci do approved a hotovo. ale kde ty ilustrace jsou? nidke jsem je nenasel (dost mozna je jeste brzo) pravdepodobne se objevi v sekci microstock, ale co kdybych je chtel dat do Royalty Free images? Zatim tomu nerozumim, asi tomu budu muset chvilku věnovat a prelozit si to.
jeste jednou díky
|
vlastas Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 06:11
tak uz je mam online, uz naskakujou views, je to dobry. opravdu stacilo jen pockat a opravdu jsou v sekci microstock. pomalu se zacinam rozkoukavat. ono to pujde :)
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:56
Ahoj,
už vám někomu schválili nějaké fotky kromě těch prvních 10 kousků?
Mě tam visí stovka už týden a nic se neděje?
Lucka
|
basti Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:26
Anonymní
Jo, ale trvalo to asi 10-12 dní.
|
tom Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 15:21
no mne se hlavne uz 3 dny zobrazuje internal server error, takze vim kulovy
|
LuckaC Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 13:16
Nevíte někdo, zda je povinný popis fotek na veeru? Mám ho v IPTC, ale tady se mi nenačte a nevím proč, tak to posílám bez popisu...
|