| Autor |
Zpráva |
tom Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 19:23
stoupa
Editorial urcite neni normalni RF licence, protoze v RF licenci mas viz moznosti uziti, kdezto v Editorial nemas... proc bys to jinak rozlisoval
|
stoupa Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 22:11
tom
Ano, rozlišuje se to proto, aby zákazník věděl, že to nemůže používat ke komerčním účelům. To nic nemění na tom, že stále je to normální RF licence - tím myslím pouze tolik, že zplatíš jednou, používáš kolikrát chceš.
|
nosepress Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 13:35
Este by som sa vratil k tym daniam... Ked si zvolim ze nech mi posielaju peniaze priamo na ucet ktory ale mam v USA ale trvaly pobyt mam v SR... vie niekto poradit ako sa budu platiti dane v tomto pripade?... je to vobec nutne? :-P...heh
|
silver28
|
# Zasláno: 12 Čec 2010 16:50
Tak první prodej na alamy. 48.51$ za obrázek 450*300 pixels - proč já blb jsem si kupoval full-frame foťák když tohle jsem mohl dělat kompaktem :-)) - vtip.. No prostě mě to potěšilo..
|
mafoto Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 20:13
No tak to gratuluju! Můžu se zeptat jestli info o prodeji pošlou mailem? Já asi svoje první foto přes Alamy prodám až za rok, tak abych tam pořád nenahlížel:-)
|
Wampa Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 21:29
Ak si dobre pamata tak ziadny email po mojom predaji mi neprisiel. Zistil som to cez picniche toolbar. Tam mi to nabehlo.
|