| Autor |
Zpráva |
tom Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 11:52
Wampa
gratuluji, snad se taky dockam... alespon mam druhy zoom, zrovna dneska pribyl :-)
|
Wampa Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:23
Dik
Zoomy su uz teraz dost nerelevantne odkedy zaviedly ten nahlad na fotku po nabehnuti mysou. Pred tim to bolo zaujmave ale teraz asi nie.
Teraz sa Alamy u mna zaradilo v ziskoch na tretie miesto ked nepocitam Depositphoto.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:28
Zdravim,
rad bych se zeptal, jak jdou fotky editorial na Alamy, popripade server, ktery je na tom s editorial nejlep, pokud je. diky
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Dub 2010 06:40
Wampa
What are “Your Views”?
The number of times customers have seen your thumbnail images in search results pages.
What are “Your Zooms”?
The number of times customers have clicked on your images to see the larger zoom view.
|
mafoto Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 19:36
Tak jsem asi ....:-(( Poprvé jsem si vyzkoušel přiřadit klíčová slova přes IrfranView Thumbnails do IPTCinformation a sekci Keywords. Když se mi na po čtvrté konečně podařilo soubory dostat až na Alamku, tak vidím, že klíčových slov mám asi 6 a půl a všechny v mám v "Comprehensive keywords" čili až na konci. Sakra práce co zase dělám špatně:-(( Tohle je snad horší než že jsem tam neprodal ani kus:-((
|
mafoto Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 04:31
Jo a v ostatních mfb (zkoušel jsem Fotolii a SS) se mi klíčová slova ukázala dobře a všechna:-((
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Dub 2010 06:00
mafoto
na alamy je to tak v pořádku mají to tak nastavené, jak o tom píšou...
Rada pro línější (tedy ruční NEdoplňování frází): použít Crtl+C a vložit kam je třeba....
(ale neměly by mizet, to se mi nestává....)
Mibuch
|
mafoto Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 06:35
Bohužel mi mizí:-( Slova mám normálně oddělena čárkou, ale na Alamy se jich zobrazí jen asi šest. Zbytek zmizí. No neva, budu pokračovat jako dál CTRLC CTRLW:-(
|
mafoto Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 07:52
Lidičky jak ty prodeje tady? Má už někdo z "nových" nějaký prodej? Já to tam zatím postupně plním, ale zatím ani kačka:-(
|
stoupa Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 09:07
Ale na Alamy to takhle nefunguje a ačkoliv někdo může mít štěstí a prodá něco hned, většina lidí čeká na první prodej spíše v řádu měsíců a let. Mě třeba to trvalo 9 měsíců a co jsem slyšel, bývá to i o dost déle. Ještě déle se pak čeká na výplatu a bude to ještě horší, když teď už ceny začínají na 5 USD.
|
mafoto Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 09:16
Měsíce a roky? ... a ještě déle:-( No potěš.
|
Wampa Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:10
Alamy oznamilo ze uz netreba uploadovat fotky s minimalnou velkostou 48 MB ale len 24 MB nekomprinovana. Takze vlastnici 12 MPx fotakov netreba upsize fotografii. URL
|
brebca Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:11
Wampa
diky, no konecne...
|
Wampa Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:17
No je to urcite plus. Na alamypro mailing listingu sa zacala dost ziva diskusia. Vsetci profici co tam pisu su rozhorceny. Boja sa konkurencii a infiltracii fotografou s microbaniek a amaterskych fotografou.
|
basti Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 05:57
Wampa
Jsem li profík, nemůže mi konkurovat mamča nebo studentík. A jestli může, pak jsem nemehlo a patří mi to. Jinak já mám 10Mpix, ale to už je směšný upsize :D
|
tom Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 06:18
basti
na 24 MB ti staci 8 MPix bez upsize...
|
basti Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 06:24
tom
Jo, neumím počítat... taky už mi to došlo :D
Jinak originál post na Alamy zde: http://www.alamy.com/Blog/contributor/archive/2010 /05/24/4819.aspx
|
tom Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 06:25
no vzhledem k tomu, ze mam 0 prodeju a asi 5 zoomu, stejne Alamy celkem odepisuju...
|
brebca Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:39
taka blba otazka, kolko kreditov/$ musim mat na alamy na vyplatu? niezeby to uz bolo relevantne, len sa tak pytam :-)
|
tom Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:55
brebca
$250
|
brebca Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:56
tom
THX
|
jul60
|
# Zasláno: 6 Čen 2010 15:49
Alamy Reduced File Size Requiments
In a move welcome by most contributors and signifying the times of electronic dominance in the publishing space, Alamy reduced their minimum file size requirement from 48mb (uncompressed) to 24mb.
Alamy znizila pozadovanu velkost na 24 MB.
|
tom Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:15
jul60
mlhoooo, vzdyt o tom zde jiz dobry tyden hovorime :-))))
|
jul60
|
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:12
prepacte...asi som ten cas prebehol posielanim fotiek do Alamy
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:02
Tohle mi silně připomíná hrdobce:)
jan
|
xtrekx Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 08:55
Jestliže prodáváte fotky současně i v jiných fotobankách dáváte na Alamy licenci RF nebo RM? Díky :)
|
tom Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 09:38 - Změnil/a: tom
xtrekx
pouze RF, nemuzes prodavat na Alamy v RM, kdyz jinde prodavas v RF... resp. vyhodne je jedine prodavat v RM licenci na Alamy takove fotky, ktere ti z duvodu absence MR nevezmou na mikro (ani jako editorial)...
|
Mist Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 09:48
ale editorial fotky bez MR, které máš i na jiných bankách, možno prodávat jako editorial v RM na Alamy taky, ne? Ovšem ne exclusive.
|
tom Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 09:55
Mist
to je asi mozny, protoze Editorial je vlastne jeden typ RM licence, ackoliv se to na mikro nijak extra nezduraznuje
|
stoupa Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 19:06
Mist
tom
Editorial na mikro je, pokud vím, normální RF licence. A protože na Alamy nelze v žádném případě prodávat editorial jako RF, to, co je na mikro v RF, třebaže jako editorial, nemůže být zároveň na Alamy.
|