| Autor |
Zpráva |
brebca Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:04
vlastas
zaziadaj, ved to tam pisu, za mail nic nedas :-) Alebo nakup u mna, ked sa chces toho zbavit :-)
|
Boris Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:27
vlastas
Jasné že žiadaj, však aj to sú peniaze...
Ja žiadam o $16.20 :-) Toť celý môj zárobok na StockXperte, začal som tam uploadovať v podstate len nedávno, ...no... a už som aj skončil. :-/
|
vlastas Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:00
hergot... už tam mám 15 :-) sakra celou dobu nic a teď když to končí se to rozjede, ne? to asi ještě do toho jedenáctého počkám, zdá se že se teď lidi budou snažit rychle doutratit kredity...
|
jk Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:35 - Změnil/a: jk
Komentuju v článku
Mikrofotobanka StockXpert končí - krátký nekrolog
|
brebca Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:41
jk
pekne si to zhrnul, pan veduci :-)
|
tom Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:43
jk
pekne... je zabava to sledovat a byt pidi soucasti takovych byznysu ;-)
|
jk Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:24 - Změnil/a: jk
update: část fotek konvertovali do ThinkStocku, kde se ale zobrazují pod názvem kolekce Hemera. máte někdo takové fotky?
|
ingridhs
|
# Zasláno: 4 Úno 2010 19:54
Já teprve před pár měsíci začala a mám tam také jen pár drobných. Ty mi ale přibývají i dnes, tak nevím, jestli už o ty peníze žádat, nebo počkat až po tom 10.2.???
Co pak znamená, když tam píšou, že: "...if you contribute images to the soon-to-be launched Getty Images subscription site we announced last month, you will still receive your royalties through your SXP account." ???
|
tom Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:10 - Změnil/a: tom
ingridhs
no v pripade, ze nejsi v partnerskem programu na IS a souhlasila jsi na SXP s partnerskym programem, tak se ti ze SXP prevedou fotky na tu novou banku thinkstock... a prodeje odsud se budou pripisovat na SXP ucet
|
brebca Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:10
jk
Tie fotky v kolekcii Hemera tam maju iba ti, co mali aktivovane na SX predaj cez partnerov a na IS nie alebo nie su na IS. Ti, co su na IS a predavaju aj cez partnerov, tak na Thinstocku v Hemera nic nemaju, maju tam iba fotky z kolekcie IStock.
ingridhs
divala som sa, na Thinkst. mas iba fotky z IS, takze ti ziadne dalsie platby po 11.2 nehrozia :-)
Kludne pockaj do 11.2 a potom poziadaj o poslednu platbu.
Asi zakaznici chcu utratit posledne kredity na SX nez by sli na IS alebo je to moc pre ne komplikovane.
|
orson Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:52
update: část fotek konvertovali do ThinkStocku, kde se ale zobrazují pod názvem kolekce Hemera. máte někdo takové fotky?
mel jsem na SX i IS aktivovan partnersky program a:
- Dival jsem se vcera a mel jsem na ThinkStockPhotu nekolik obrazku z IS a 2 kousky z SX, ktere jsem nemel na IS v kolekci Hamera
- Dival jsem se tam ted a v kolekci Hamera uz mam dalsi dva kousky (dohromady 4), takze to vypada, ze je tam postupne pridavaji (ale timto tempem se tam moje portfolio dostane tak za 10 let).
|
ingridhs
|
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:05
brebca
Tak to jsi dobrá, já tam ty svoje fotky nemůžu najít ani z IS :-D
|
pavelmidi Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:24
no a jakým způsobem najdete svoje obrázky na tym novým TS bazmeku ? já mám partner zadaný na SX i na IS , a to jako pak budou penízky z TS chodit na IS, nebo se tam přihlásit ?
|
tom Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:52
pavelmidi
penize budou chodit na IS ... z SX tam zadny fotky mit nebudes
fotky najdes jednoduse, do vyhledavani das svuj nick (prijmeni) z te ktere fotobanky
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:11
to jméno zadat v uvozovkách, např.: "Tonda Cwakal"
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:16
fotky z SX tam jsou přesunutý, dokonce i vektory.
Ale peníze by měly po 11.2.2009 chodit na iS???, nějak jsem to nevypátral.
Jen jak jsem v letu pročítal tu sálodlouhou diskuzi k ukončení na Stockxpertu, možná tam vytvoří možnost přihlašování a uploadu nebo to bylo jen přání diskutujícího, to nevím....
|
tom Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:26
Anonymní
pokud jsi na IS a mas Partner program - penize budou chodit na IS, zaroven se tam z SX nemohlo nic dostat. Takze asi nemas IS+partner program - v tom pripade budou penize chodit furt na SX, jako dosud.
|
tom Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:54
hej, tak vsecko beru zpet...
prave jsem domailoval s chlapkem z iStocku kterej migruje SXP a ten mi napsal, ze i kdyz jsem na IS a mam Partner program (a uz mam na Thinkstock fotky z IS), tak budou z SXP na Thinkstock migrovat moje fotky ktery na IS nejsou - ty se objevi v Hemera... pry na to budou mit firmu, ktera bude kontrolovat ty duplicity, to chci videt :-)
|
ingridhs
|
# Zasláno: 5 Úno 2010 17:37
tom
No tak to bude pěkný zmatek.
A to mi pak donekonečna budou na SXP chodit drobné za těch pár fotek, co mi tam přetáhnou, protože nejsou na IS? I z toho IS tam zdaleka nemám všechny fotky, jen pár prvních... tak nevím, jak to tam s těma migracema z obou fotobank vůbec je.
|
tom Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 17:53
ingridhs
no on rikal, ze jsou migracni vlny... takze ti mohli pretahnout nejakou cast fotek a budou pokracovat pozdeji...
|
ingridhs
|
# Zasláno: 5 Úno 2010 18:25
tom
No já tam mám jen pár z IS. Z toho jsou taky migrační vlny??? Ze SXP tam nemám nic.
|
tom Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 18:52
ingridhs
asi taky
|
pavelmidi Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2010 07:58
jo, je to tak příjmení do uvozovek, u fotek a vectorů je dole napsáno od kuď jsou, buď IS nebo Hamera :-), jsem zvědav jakým způsobem nám umožní se přihlásit a zasílat fotky či vektory na TS, neboť na IS nemám eště povolené vektory, SX končí a vektory mám z něj na TS .... zajímavá situace :-)
|
tom Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2010 08:08
pavelmidi
nevim, ale podle mne nebudou mit zajem TS otevrit pro contributory, jen pro subscription zakazniky... vsechno pochazi z externich kolekci a tak to asi i zustane... proc by si IS delal vlastni konkurenci
spis mne zajima jestli na IS zrusi predplatny, kdyz ho tak podporuji pres TS...
|
Wampa Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:09
Podla toho co som cita na SXP tak po 11.2. ak uz nebudu vase fotky zarabat mozete poziadat o finalnu platbu a koniec. Ja som akurat pred vianocami zaskrtol moznost predavat fotky aj na partnerskej fotobanke thinkstock takze pockam ci sa budu moje fotky predvat aj nadalej. Ak hej tak budem si nechavat vyplacat peniaze vzdy ked sa nahromadia. Ono stranka bude fungovat dalej a normalne bude vyplacat peniaze ak samozrejme ste si nechali presunut fotky na thinkstock.
|
Boris Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 17:12 - Změnil/a: Boris
Tak už mi prišla odpoveď na moju žiadosť o vyplatenie peňazí. Písali že ak chcem naozaj vyplatiť peniaze bude to súčasne znamenať že zrušia môj SX account. A že tak prídem o možnosť zarábať cez tú novú fotobanku ThinkStock. Tak som si to rozmyslel a napísal im, že si chcem účet nechať.
Ešte niekomu z vás odpísali?
|
brebca Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 18:48
Boris
ja som zatial o vyplatu neziadala, poziadam az 11.2 normalne, nie cez supoort, pretoze na vyplatu mam tak ci tak a uvidim, co bude dalej
|
tom Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 19:54
Boris
mne a presne takto jsem odpovedel :-)))
|
vlastas Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 06:34
dobrá, tak já tam mám 15,50 a nezaškrtával jsem žádné partnerské prodeje. Znamená to, že mi k 11.2. účet zruší? A když to zaškrtnu, tak nezruší?
Já to schválně nechám a uvidím. Stejně jsem s SX zacal nedavno, vydelal jsem kulovy a upload vektorů mě na tuhle banku neskutečně štval, takže je mi jedno jak to dopadne.
|
tom Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 06:54 - Změnil/a: tom
tak na TS se objevila prvni moje fotka (resp. vektor) z SXP a to v kolekci Hemera... jinak tam mam 192 fotek z IS, takze opravdu nekecali, na TS se objevite z obou zdroju... doufam, ze to neskonci u toho jednoho vektoru a prevedou tam tech dalsich 300 fotek :-)
|